தமிழ் ஆண் குழந்தை பெயர்கள் - Tamil Boys baby names in alphabetical order (I)

ஒரு லட்சத்திக்கும் கூடுதலன தமிழ் குழந்தை பெயர்களை அகரவரிசையில் ஒழுங்குபடுத்தப்படுள்ளது தேவையான பெயரின் ஆரம்ப எழுத்தைத் தேர்ந்தெடுத்து, அந்த எழுத்துக்களுடன் தொடங்கும் பெயர்களின் பட்டியலை கானுங்கள்

BABY NAME புதிய பெயரைச் சேர்க்க

BOY BABY NAMES BY AlPHABETICAL ORDER

GIRL BABY NAMES BY AlPHABETICAL ORDER

tamil Boys baby names in alphabetical order I

Welcome to tamilputhumai.com's tamil Boys baby names in alphabetical order I collection. We have a collection of 1343 Boys tamil baby names in alphabetical order I collection, to choose a suitable baby name!

All baby names are organized alphabetically with their meanings

We trust, our latest collection of Boys tamil baby names will help you finding a proper name.

Total 1343 tamil Boys baby names Starting With 'I' Found
Showing 1 - 60 of 1343
# Name Name in tamil Meaning Numerology Gender
1 Ibrahim இப்ராஹிம் Father of a multitude, Kind father, (combination of Abu, father and Rahim, kind) , a Prophets name (Abraham). 6 male
2 Ichan ஈசன் 8 male
3 Idaikkaadan இடைக்காடன் 3 male
4 Idaikkatan இடைக்காடன் 9 male
5 Idaikkatar இடைக்காடர் 4 male
6 Idaikko இடைக்கோ 6 male
7 Idaikkomaan இடைக்கோமான் 8 male
8 Idaikkon இடைக்கோன் 2 male
9 Idaikkovan இடைக்கோவன் 7 male
10 Idaimalai இடைமலை 5 male
11 Idaimalaiyan இடைமலையன் 9 male
12 Idaimani இடைமணி 6 male
13 Idaimarudhan இடைமருதன் 4 male
14 Idaimaruthan இடைமருதன் 2 male
15 Idainhaadan இடைநாடன் 3 male
16 Idainhaakan இடைநாகன் 1 male
17 Idainhampi இடைநம்பி 3 male
18 Idaippaadi இடைப்பாடி 7 male
19 Idaippozil இடைப்பொழில் 9 male
20 Idaippozilan இடைப்பொழிலன் 6 male
21 Idaiyaalan இடையாளன் 5 male
22 Idaiyaiyan இடையையன் 8 male
23 Idaiyappan இடையப்பன் 6 male
24 Idaiyarrisan இடையாற்றீசன் 2 male
25 Idaiyooran இடையூரன் 3 male
26 Idaththumaiyan இடத்துமையான் 1 male
27 Idili ஈடிலி 7 male
28 Idris இத்ரிஸ் Lord of fiery, Prophet's name 5 male
29 Iham இஹம் Expected, Thin, Desire 4 male
30 Ihit இஹிட் Prize, Honor, Effort, Desire 1 male
31 Iirottinan ஈரோட்டினன் 3 male
32 Iisan ஈசன் 7 male
33 Ikalaalan இகலாளன் 8 male
34 Ikalaiyan இகலையன் 2 male
35 Ikalarasan இகலரசன் 6 male
36 Ikalvalavan இகல்வளவன் 7 male
37 Ikalvazuthi இகல்வழுதி 5 male
38 Ikalveeran இகல்வீரன் 8 male
39 Ikalvetpan இகல்வெற்பன் 3 male
40 Iknoor ஒருவன் One Refulgence 1 male
41 Iksu இக்ஷூ Sweet; Sugar 6 male
42 Ilaamuthan இளவமுதன் / இளஅமுதன் 1 male
43 Ilaiyan இளையன் 8 male
44 Ilaiyaraja இளையராஜா 6 male
45 Ilaiyathampi இளையதம்பி 7 male
46 Ilaiyavan இளையவன் 4 male
47 Ilakiyen இலக்கியன் Skilled in Literature 5 male
48 Ilakkanan இலக்கணன் 2 male
49 Ilakkiyaamutan இலக்கியஅமுதன் 5 male
50 Ilakkiyamani இலக்கியமணி 8 male
51 Ilakkiyamati இலக்கியமதி 5 male
52 Ilakkiyan இலக்கியன் Skilled in Literature 3 male
53 Ilakkiyappittan இலக்கியப்பித்தன் 4 male
54 Ilam valuthi இகல்வாணன் 2 male
55 Ilamaa இளமா 1 male
56 Ilamaanan இளமானன் 3 male
57 Ilamaanpan இளமாண்பன் 1 male
58 Ilamaarpan இளமார்பன் 5 male
59 Ilamadhichudi இளமதிசூடி 3 male
60 Ilamainhthan இளமைந்தன் 2 male