தமிழ் ஆண் குழந்தை பெயர்கள் - Tamil Boys baby names in alphabetical order (G)
ஒரு லட்சத்திக்கும் கூடுதலன
தமிழ் குழந்தை பெயர்களை அகரவரிசையில் ஒழுங்குபடுத்தப்படுள்ளது தேவையான பெயரின் ஆரம்ப எழுத்தைத் தேர்ந்தெடுத்து, அந்த எழுத்துக்களுடன் தொடங்கும் பெயர்களின் பட்டியலை கானுங்கள்
BOY BABY NAMES BY AlPHABETICAL ORDER
GIRL BABY NAMES BY AlPHABETICAL ORDER
tamil Boys baby names in alphabetical order G
Welcome to tamilputhumai.com's tamil Boys baby names in alphabetical order G collection. We have a collection of 78 Boys tamil baby names in alphabetical order G collection, to choose a suitable baby name!
All baby names are organized alphabetically with their meanings
We trust, our latest collection of Boys tamil baby names will help you finding a proper name.
Total 78 tamil Boys baby names Starting With 'G' Found
Showing 1 - 60 of 78
#
Name
Name in tamil
Meaning
Numerology
Gender
1
Gajanethan
கஜேந்திரன்
9
male
2
Gajendra
கஜேந்ரா
Elephant King (Lord Airavat)
6
male
3
Ganas
ஞானப்பிரியா
6
male
4
Ganasiyam
ஞானப்பிரியன்
9
male
5
Ganesh
கணேஷ்
Lord Ganesh, Lord of the army (Son of Lord Shiva & Parvati)
9
male
6
Gangadevan
கணேஷ்குமார்
4
male
7
Gangai
கங்கை
3
male
8
Gangaiarasan
கங்கையரசன்
King of River Ganga
3
male
9
Gangaichchadiayan
கங்கைச்சடையன்
8
male
10
Gangaichelvan
கங்கைச்செல்வன்
5
male
11
Gangaichudi
கங்கைசூடி
3
male
12
Gangaikaranthan
கங்கைகரந்தான்
1
male
13
Gangaikondan
கங்கைகொண்டான்
8
male
14
Gangaimynthan
கங்கைமைந்தன்
8
male
15
Gangaivarchadaiyan
கங்கைவார்ச்சடையன்
2
male
16
Gangaiyanjchenniyan
கங்கையஞ்சென்னியான்
2
male
17
Ganganayakan
கங்காநாயகன்
7
male
18
Garalakant
மாதொருபாகன்
5
male
19
Gautham
கௌதம்
Lord Buddha, Remover of darkness, Name of Buddha, One of the seven rishis (Celebrity Name: Namrata Shirodkar and Mahesh Babu)
8
male
20
Geerthikeshan
கீர்த்தன்
4
male
21
Geerthikeyan
கீர்த்தனன்
2
male
22
Geerthivasan
கீர்த்திவாசன்
3
male
23
Giri
கிரி
7
male
24
Giriprasad
கிரிதரன்
3
male
25
Girisan
கிரிபாலன்
5
male
26
Girish
கிரிஷ்
God of mountain attributed to Lord Shiva, Lord of speech, Epithet of Shiva, Lord of the mountain
7
male
27
Gnanakkan
ஞானக்கண்
2
male
28
Gnanakkozunthu
ஞானக்கொழுந்து
4
male
29
Gnanakulanthai
ஞானங்குழந்தை
8
male
30
GnanaMani
ஞானமணி
Intelligent Gem
2
male
31
Gnanamohan
ஞானகுமார்
7
male
32
Gnanamurththi
ஞானமூர்த்தி
1
male
33
Gnanan
ஞாணன்
Learned Person
6
male
34
Gnananayakan
ஞானநாயகன்
5
male
35
GnanaSooriyan
ஞானசூரியன்
9
male
36
GnanaVendan
ஞானவேந்தன்
Learned King
7
male
37
Gnatheepan
ஞானேந்திரன்
1
male
38
Gobi krishnan
கோபாலன்
1
male
39
Gobihan
கோபீசன்
2
male
40
Gobimohanraj
கோபி
5
male
41
Gogukulavanan
கோகுலவாணன்
3
male
42
Gokul
கோகுல்
A place where Lord Krishna was brought up
3
male
43
Gomathinayakam
கோமதிநாயகம்
4
male
44
Gopal
கோபால்
6
male
45
Gopan
கோபன்
Lord Krishna; Protection
8
male
46
Gopikhan
கோபாலகிருஷ்ணன்
9
male
47
Gopilingam
கோபிலிங்கம்
4
male
48
Gopinath
கோபினாத்
King of the world, Milkmaid friends of Lord Krishna or cowherd
9
male
49
Gothandapani
கோதண்டபாணி
2
male
50
Gothandaraman
கோதண்டராமன்
9
male
51
Government
அரசு
7
male
52
Govind
கோவிந்த்
8
male
53
Govindan
கோவிந்தன்
5
male
54
Govindharajan
கோவர்தனன்
7
male
55
Govinesh
கோவினேஷ்
9
male
56
Gowreesan
கௌரங்கா
8
male
57
Gowrithan
கௌரிசங்கர்
7
male
58
Gowshik
கௌசிக்
The perfect, Freedom, Happiness life of journey
2
male
59
Gowshith
கொசிகன்
1
male
60
Gowshithan
கொசிகன்
7
male